04-04-2016
Αισθητικές επεμβάσεις: Για χέρια που παραπλανούν..

photo

Τα αποστεωμένα χέρια, ακόμη και αν το πρόσωπο και ο λαιμός είναι ωραία ή έχουν διορθωθεί με επιτυχία, είναι το αδύνατο σημείο της εμφάνισης σε ένα άτομο που μεγαλώνει.

 

 

Χέρια με λεπτό αφυδατωμένο ή ατροφικό δέρμα μέσα απο το οποίο φαίνονται μπλέ διατεταμένες φλέβες, νεύρα και δυνατοί τένοντες, οστά, γάγγλια και άλλα ανατομικά στοιχεία μπορούν να προδώσουν την ηλικία μας και να πούν στον απέναντί μας πόσο χρονών είμαστε ή ακόμη και το αν η εργασία μας μας ταλαιπωρεί και μας καταναλώνει φθείροντας μας με το χρόνο. Η πιο απλή λύση για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημά μας είναι το να τοποθετήσουμε δικό μας λίπος απο άλλη περιοχή του σώματός μας στη ράχη των χεριών.

 

Καλής ποιότητας λίπος

Η επέμβαση αυτή λέγεται λιποπλαστική των αποστεωμένων χεριών. Είναι μια μικροεπέμβαση που γίνεται στο εξωτερικό ιατρείο. Η ποσότητα λίπους που χρειάζεται είναι περί τα 60 gr. σε κάθε χέρι. Τι λίπος αυτό το βρίσκουμε άφθονο και με καλή ποιότητα σε περιοχές όπως το κάτω μέρος της κοιλιάς, τα γόνατα ή τα αντιαισθητικά ψωμάκια. Η μικρή συγκριτικά ποσότητα που χρειάζεται αφαιρείται με τοπική αναισθησία απο την περιοχή που θα επιλέξουμε σε 10 λεπτά της ώρας και τοποθετείται σε ειδικές σύριγγες με δυνατότητα μέτρησης. Αφού ομογενοποιηθεί και αφαιρεθούν τα περιττά υγρά τοποθετείται πάλι με τοπική αναισθησία το λίπος στην περιοχή των χεριών, ακριβώς εκεί που υπάρχει ανάγκη. Το λίπος πλάθεται εύκολα και καταλαμβάνει τους κενούς χώρους ανάμεσα στα ανατομικά στοιχεία του χεριού.

 

Άμεσο αποτέλεσμα

Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και η διαδικασία εντελώς ανώδυνη. Το ήμισυ της ποσότητας του λίπους που τοποθετήσαμε θα απορροφηθεί μέσα σε δύο μήνες ενώ το υπόλοιπο ήμισυ, θα παραμείνει στη θέση του για πάντα. Η νέα εικόνα των χεριών κρύβει οριστικά την ηλικία του ατόμου στο σημείο αυτό. Οι ενδιαφερόμενοι μένουν πάντα ικανοποιημένοι, από την αφράτη εικόνα των χεριών τους ενώ μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ίδια μέθοδο και για την αποστέωση του προσώπου.

 

Συνδυασμός

Η μικροεπέμβαση αυτή στα χέρια συμπληρώνει με άριστο τρόπο τα mini lift του προσώπου σε άτομα άνω των 40 ετών.