26-03-2015
Γιατί η Χάθαγουεϊ έγινε πάλι... σαρκοφάγο

photo

Ήταν μία απ' τις πολλές διάσημες κυρίες που «ασπάστηκαν» τη χορτοφαγία. Όχι όμως ανεπιστρεπτί.

 

Από τότε που έπαιξε την Catwoman, η Αν Χάθαγουεϊ ήταν τόσο ενθουσιασμένη με τη βέγκαν διατροφή της, που έφτασε στο σημείο να προσφέρει χορτοφαγικό μενού ακόμα και στο γάμο της. Ωστόσο, μιλώντας στο περιοδικό Harper's Bazaar,  αποκαλύπτει ότι είπε αντίο στον βεγκανισμό, κατά τη διάρκεια της μαγνητοσκόπησης της επερχόμενης ταινίας της «sci-fi Interstellar», στην Ισλανδία.

Ο ρόλος της στη νέα ταινία απαιτούσε δυνάμεις, αφού υποδύεται μία αστροναύτη, η οποία φοράει μια διαστημική στολή που ζυγίζει 40 κιλά.  «Δεν αισθανόμουν δυνατή και υγιής και μια μέρα ένιωσα μια τεράστια επιθυμία να φάω ψάρια από ένα κοντινό ρυάκι», δήλωσε η Χάθαγουεϊ και συνέχισε «Αφού έφαγα τα ψάρια, ένιωσα απλά καλύτερα και τώρα είμαι πάλι ένα πραγματικό σαρκοφάγο». Η αρθογράφος, μάλιστα, αποκαλύπτει ότι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης έτρωγε αβγά και λουκάνικα.

 

Είναι μία από τους πολλούς


Η Χάθαγουέι σίγουρα δεν είναι η μόνη. Πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι αισθάνθηκαν καλύτερα μετά την εγκατάλειψη της βέγκαν διατροφής  τους, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι η βέγκαν τους έκανε να αισθάνονται πολύ πιο υγιείς.

Ωστόσο, πρόσφατη έρευνα της  οργάνωσης «Humane Research Council», η οποία διεξήχθη σε δείγμα 11.000 ανθρώπων στις ΗΠΑ, έδειξε ότι 4 στους 5 χορτοφάγους, τελικά επιστρέφουν στην παμφαγική διατροφή.