22-04-2015
Δωρεάν application «ζωής και θανάτου»

photo

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός φέρνει τα... Επείγοντα στο κινητό σας. Οι διάσημες εφαρμογές πρώτων βοηθειών των Αμερικανικού και Βρετανικού Ερυθρού Σταυρού, τώρα διατίθενται και σε ελληνική έκδοση.

 

Με στόχο να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει το κοινό αλλά και να παρέχει τις πρώτες βοήθειες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, δημιουργήθηκε η επίσημη Εφαρμογή Πρώτων Βοηθειών και Αντιμετώπισης Έκτακτων Καταστάσεων του Τομέα Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

 

Η νέα εφαρμογή, η οποία διατίθεται δωρεάν, παρέχει άμεσα οπτικοακουστικές οδηγίες, βήμα προς βήμα, ώστε να διαχειριστείτε με ασφάλεια και αποτελεσματικά τα πιο κοινά έκτακτα περιστατικά, ακολουθώντας τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες πρώτων βοηθειών και αναζωογόνησης IFRC.

 

Είναι πλήρως συμβατή με τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Εκτάκτης Ανάγκης 112, αλλά και με τους 3ψήφιους αριθμούς της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) και του Λιμενικού Σώματος ώστε να μπορείτε να καλέσετε από την εφαρμογή ανά πάσα στιγμή.

 

Τέλος, παρέχει συμβουλές ασφαλείας για τα πάντα. Από την προστασία σε περίπτωση εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων, μέχρι τις άμεσες ενέργειες σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος ή σεισμού.

 

Το περιεχόμενο στη συσκευή σας είναι προεγκατεστημένο, που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες για την ασφάλειά σας, ανά πάσα στιγμή, ακόμα και χωρίς λήψη ή σύνδεση στο ίντερνετ.

 

Τα βίντεο και τα κινούμενα σχέδια κάνουν τη  μάθηση πρώτων βοηθειών διασκεδαστική και εύκολη, ενώ τα διαδραστικά κουίζ σας επιτρέπουν να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας και να κερδίσετε κονκάρδες που μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους σας.

 

 

photo