15-05-2015
Η Lily Allen δείχνει την ακμή της

photo

Άλλη μία επώνυμη από το εξωτερικό μας δείχνει με τον τρόπο της ότι τελικά μοιάζουμε στις σταρς περισσότερο απ' όσο νομίζουμε.

 

Η πολυτάλαντη και πολυπράγμων Lily Allen, μας έχει αποκαλύψει το «αληθινό της πρόσωπο» πολλές φορές μέσα από την δουλειά της αλλά και τις ισχυρές απόψεις της. Όμως αυτή τη φορά το έκανε στην κυριολεξία.

 

Μεταξύ των εικόνων με γκουρμέ πιάτα και πανάκριβα παπούτσια, η Βρετανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, ηθοποιός και παρουσιάστρια, ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram και μία φωτογραφία με την ακμή που έχει «εγκατασταθεί» στο πηγούνι της, εκφράζοντας παράλληλα την αγανάκτησή της για το «κακό» που της συμβαίνει στην ηλικία των 30.

 

Οι ακόλουθοί της αντέδρασαν, σε γενικές γραμμές, με θετικά σχόλια στην ανάρτησή της, με πολλούς από αυτούς να μοιράζονται τον τρόπο με τον οποίο οι ίδιοι αντιμετωπίζουν τις ατέλειές τους.

 

Η κίνηση αυτή της Allen, είναι άλλη μία απόδειξη ότι και οι λαμπερές σταρς, κάποιες φορές αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα στην εμφάνισή τους με τις «κοινές θνητές». Η διαφορά είναι ότι εκείνες διαθέτουν όλα τα μέσα για να τα ξεπεράσουν. Όμως αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

 

Η φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram

photo