16-05-2015
Απίστευτο! Έμεινε έγκυος με πρωκτικό σεξ

photo

Είναι γεγονός ότι 999.999 φορές στο εκατομμύριο δεν μπορεί να προκύψει εγκυμοσύνη από το πρωκτικό σεξ. Όταν όμως ένας ουρολόγος από το Ατλάντικ Σίτι, ο Brian Steixner, φοιτούσε στην Ιατρική Σχολή, έτυχε να δει το «ένα στο εκατομμύριο».

 

Ένα βράδυ, μία νέα έγκυος γυναίκα μπήκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, αναφέροντας ότι έχει σταγόνες αίματος. Αυτό  είναι κάτι σχετικά συνηθισμένο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Όμως σε αυτήν τη γυναίκα συνέβαινε κάτι παράδοξο:  το αίμα προερχόταν από το ορθό.

 

Λαμβάνοντας το ιστορικό της γυναίκας, οι γιατρόι διαπίστωσαν ότι δεν επρόκειτο για μία απλή περίπτωση, καθώς είχε γεννηθεί με μια δυσμορφία: δεν είχε ούτε ουρήθρα, ούτε κόλπο, ούτε πρωκτό. Είχε μόνο μία οπή, που ονομάζεται «κλοάκη». Η κατάσταση αυτή είναι εξαιρετικά σπάνια. Σύμφωνα με τον  Steixner συμβαίνει σε περίπου 1 στις 25.000 γεννήσεις. Οι αιτίες της δεν είναι γνωστές, συνήθως διαγιγνώσκεται κατά τη γέννηση και διορθώνεται αμέσως.

 

Έτσι έγινε και σε αυτήν την περίπτωση. Ωστόσο, κάτι πήγε στραβά. Είτε η επέμβαση δεν έγινε σωστά  είτε ο οργανισμός της γυναίκας σχημάτισε συρίγγιο (μια μη φυσιολογική σύνδεση μεταξύ οργάνων) ως απόκριση στο τραύμα και η μήτρα της «συγχωνεύτηκε» με το ορθό της, με αποτέλεσμα να έχει περίοδο από το ορθό. Εν τω μεταξύ, το αιδοίο της δεν οδηγούσε πουθενά. Ήταν ένα «αδιέξοδο».

 

Οι συγκεκριμένες επεμβάσεις είναι εξαιρετικά δύσκολες καθώς πρέπει να δημιουργηθούν τοιχώματα που θα διαχωρίζουν τις τρεις οδούς (ουρήθρα, κόλπο και πρωκτό). Έτσι, συχνά δεν έχουν 100% επιτυχία και οι γυναίκες μπορεί να αντιμετωπίζουν προβλήματα, όπως για παράδειγμα ακράτεια ούρων ή κοπράνων, για όλη τους τη ζωή.

 

Ο Steixner ισχυρίζεται ότι σε μια συνομιλία που είχε με τη γυναίκα του αποκάλυψε ότι πριν μείνει έγκυος έκανε αποκλειστικά πρωκτικό σεξ. Λίγους μήνες αργότερα έφερε στον κόσμο ένα υγιές μωρό με καισαρική τομή.