20-05-2015
5 σταρς εξηγούν γιατί είναι ωραίο να μεγαλώνουμε

Ο χρόνος δεν κάνει διακρίσεις. Έστω κι αν ορισμένοι έχουν τη δυνατότητα να καθυστερήσουν τις επιπτώσεις του, παραμένει ο ίδιος για όλους. Όμως, ουδέν κακόν αμιγές καλού.


Η πάροδος του χρόνου είναι αναπόφευκτη και τις περισσότερες φορές ανεπιθύμητη. Ίσως όμως να πρέπει απλά να την αποδεχθούμε και να χαρούμε τα καλά που μας φέρνει. Γιατί η φράση «κάθε ηλικία έχει τις χάρες της» είναι κάτι παραπάνω από μια παρηγοριά. Είναι μια αλήθεια που την επιβεβαιώνουν και οι σταρς.

 

photo

 

Jennifer Aniston, 46 ετών, στο Harper's Bazaar

 

«Μετά τα 40 διασκέδασα περισσότερο, από όσο μπορώ να θυμηθώ. Από επαγγελματική σκοπιά, από φυσική σκοπιά, από ψυχοθεραπευτική σκοπιά...».

 

photo

 

Meryl Streep, 65 ετών, στο Vanity Fair

 

«Είμαι πολύ ευγνώμων που είμαι ζωντανή. Έχω τόσους πολλούς φίλους που είναι άρρωστοι ή έχουν φύγει κι εγώ είμαι εδώ. Αστειεύεστε; Δεν έχω παράπονο»!

 

photo

 

Elle Macpherson, 51 ετών, στην The Telegraph

 

«Τώρα αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ. Κοιτάζω τις φωτογραφίες μου όταν ήμουν νεότερη και σκέφτομαι: "Θεέ μου, ήμουν τόσο υπέροχη, αλλά εγώ δεν το αισθανόμουν" ή "Πω πω, είμαι πολύ καλύτερα τώρα". Μπορώ να δω τις ανασφάλειές μου γραμμένες σε όλο το πρόσωπό μου. Προσπαθούσα να είμαι κάτι που δεν ήμουν ακόμα και στις περιόδους που νόμιζα ότι είμαι cool».

 

photo

 

Charlize Theron, 39 ετών, στο  W Magazine

 

«Πάντα βιαζόμουν. Ένιωθα ότι ο χρόνος θα τελειώσει. Τώρα που μεγάλωσα, ξέρω ότι δεν χάνω τίποτα. Πάω στο σπίτι και ότι αισθάνομαι πραγματικά καλά. Όταν έφτασα τα 30, συνειδητοποίησα ότι δεν όφειλα να ευχαριστήσω τους πάντες. Θα μπορούσα πραγματικά να απολαύσω τη ζωή, κάτι το οποίο δεν είναι καθόλου κακό».

 

photo

 

Jennifer Lopez, 45 ετών, στο InStyle

 

«Όταν ήμουν στα 20 δεν ήμουν σίγουρη για τον εαυτό μου. Τώρα μπορώ πραγματικά να υπερβώ. Δεν χρειάζεται να μείνω στο κουτί. Σε αυτό το σημείο μπορώ να πω "Τι κι αν πέσω; Και τι έγινε; Θα σηκωθώ πάλι"».