20-05-2015
Δωρεάν σεμινάρια για γονείς

photo

Με στόχο να βοηθήσει στο έργο των γονέων μέσα σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία, το Συμβουλευτικό Κέντρο «Μαζί για το Παιδί» διοργανώνει, νέα, δωρεάν ψυχο-εκπαιδευτικά σεμινάρια για γονείς.

 

Θέματα


1. «Τρόποι διαχείρισης της οικονομικής κρίσης μέσα στην οικογένεια», Tρίτη 26 Μαϊου 2015, 16:00-18:00, στο Κέντρο Αλληλεγγύης, Δομοκού 2 & Φιλαδελφείας, Σταθμός Λαρίσης (πλησίον Μετρό).

 

Το σεμινάριο έχει σκοπό τον εντοπισμό των οικονομικών και κοινωνικών επιπτώσεων της κρίσης, καθώς και την αναγνώριση και διερεύνηση αυτών στο ψυχο-συναισθηματικό πεδίο. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα συζητηθούν τρόποι διαχείρισης των δυσκολιών, έτσι ώστε οι γονείς να ενδυναμωθούν στο ρόλο τους.

 

2. «Ψυχο-συναισθηματική ανάπτυξη βρέφους & νηπίου», Πέμπτη 28 Μαϊου 2015, 16:30- 18:30, στο Κέντρο Αλληλεγγύης, Δομοκού 2 & Φιλαδελφείας, Σταθμός Λαρίσης (πλησίον Μετρό).

 

Στόχος του σεμιναρίου είναι μέσα από τη συζήτηση να αναγνωρίσουν και να εστιάσουν οι γονείς στο πως μπορούν να ενισχύσουν τα παιδιά τους μέσα από την αλληλεπίδραση, ώστε να εξασφαλίσουν μια υγιή ψυχο-συναισθηματική ανάπτυξη.

 

3. «Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο», Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015, 18:00-20:00 στα γραφεία της Ένωσης, Αγίου Θωμά 14, Αμπελόκηποι.

 

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η αναγνώριση των προκλήσεων σε ακαδημαϊκό, κοινωνικό και ψυχο-συναισθηματικό επίπεδο καθώς και η διερεύνηση δημιουργικών τρόπων, με  τους οποίους μπορούν οι γονείς να ενισχύσουν τα παιδιά τους.

 

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, παρακαλείσθε να ενημερώσετε για την παρουσία σας.

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Δηλώστε συμμετοχή στην ηλεκτρονική φόρμα ΕΔΩ

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής στην τηλεφωνική γραμμή 115 25 & στο email: grammi@mazigiatopaidi.gr,

www.mazigiatopaidi.gr