02-08-2015
Παντζάρια ζελέ με σκόρδο

photo

Για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού δοκιμάστε ένα δροσερό, γευστικό και εμφανίσιμο ορεκτικό, που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις.

 

 

Υλικά


παντζάρια

σκόρδο σκόνη

μηλόξυδο

1    κουταλάκι του γλυκού Gelozone από τα καταστήματα υγιεινών τροφών

2    ποτήρια νερό, κάπαρη

 

Εκτέλεση


Βράζουμε τα παντζάρια με το σκόρδο και κόβουμε μόνο τα κεφάλια σε κομματάκια μικρά. Βάζουμε χωριστά... συνεχίστε στο www.trome.gr