05-08-2015
Πρωκτικό σεξ: Ποια είναι η πιο αμήχανη στιγμή

photo

Ακόμη κι αν έχετε κάνει κλύσμα για να αδειάσετε το σύστημα από τα περιττά, υπάρχει ενδεχόμενο να έχετε απώλειες, κατά τη διάρκεια της πρωκτικής επαφής.

 

Κι εκεί που βρίσκεστε στον έβδομο ουρανό, ξαφνικά θέλετε να ανοίξει η γη να σας καταπιεί. Συνειδητοποιείτε ότι σας συμβαίνει αυτό που κανείς δεν θα ήθελε να του συμβεί κατά τη διάρκεια του σεξ. Όμως, καλώς ή κακώς,  η διαδικασία αυτή είναι απολύτως φυσιολογική. Το πέος μπορεί να εισχωρήσει βαθιά και να μεταφέρει κόπρανα κατά την έξοδό του ή να προκαλέσει αναρροφήσεις, με αποτέλεσμα την εξαγωγή μεγαλύτερης ποσότητας κοπράνων.

 

Η χρήση του προφυλακτικού, το οποίο είναι απαραίτητο για την προστασία από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, μπορεί και σε αυτήν την περίπτωση να βοηθήσει (όταν πρόκειται για υπολείμματα κοπράνων), αφού το μόνο που χρειάζεται είναι απλώς να το βγάλετε, να το πετάξετε στα σκουπίδια και να βάλετε ένα καινούριο.

 

Αν η ποσότητα των κοπράνων είναι μεγαλύτερη, όμως, αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να αλλάξετε τα σεντόνια και να μπείτε στο ντους μαζί με το έτερον ήμισυ. Η σαπουνάδα θα σας κάνει να νιώσετε καθαροί, ενώ κάνοντας παιχνίδια στο νερό είναι πολύ πιο πιθανό να «σπάσει» η αμηχανία που ενδεχομένως (σχεδόν σίγουρα) έχει προκληθεί από το καθ' όλα ανεπιθύμητο γεγονός.

 

Να θυμάστε δύο πράγματα: 1) Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου και 2) Το σεξ μπορεί να γίνει φρικιαστικά περίεργο και αυτός είναι ένας από τους λόγους, για τους οποίους αποτελεί κατηγορία από μόνο του. Διακωμωδήστε το για να περάσει όσο το δυνατόν πιο «ανώδυνα.