09-09-2015
Το μυστικό ομορφιάς της Kate Hudson

photo

Με μια φωτογραφία, άνευ φίλτρων και επεξεργασίας, που ανήρτησε στο  λογαριασμό της στο Instagram, η Kate Hudson μας απέδειξε ότι διαθέτει επιδερμίδα που θα ζήλευαν και οι εικοσάρες. Παράλληλα, όμως, μοιράστηκε και το μυστικό της, δίνοντας τη δυνατότητα στις follower της να «κλέψουν» λίγη από τη λάμψη της.

 

Ο λόγος, για το έλαιο καρύδας. Από την αφαίρεση του μακιγιάζ, μέχρι την ενυδάτωση του δέρματος, φαίνεται ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να κάνει αυτό το θαυματουργό λάδι. Όμως, μπορεί να το χρησιμοποιήσει ο καθένας με ασφάλεια;

 

Δεν υπάρχει κανένα προϊόν που να είναι τέλειο για όλους, απαντούν οι δερματολόγοι. Φυσικά, υπάρχουν πολλά αποδεδειγμένα οφέλη που παρέχει το έλαιο καρύδας στην την υγεία της επιδερμίδας (και όχι μόνο), ωστόσο, όταν δεν είναι αγνό και έχει υποστεί κάποια επεξεργασία (λεύκανση, απόσμωση ή ραφινάρισμα), χρειάζεται προσοχή. Οι άνθρωποι με έκζεμα, ροδόχρου ακμή ή ευαίσθητο δέρμα ενδεχομένως να μην πρέπει να το χρησιμοποιήσουν.

 

Όσο για την ποσότητα που ενδείκνυται για ενυδάτωση και λάμψη είναι μία μικρή δόση (όσο ένα κέρμα των 5 σεντς) για τα χέρια και τα πόδια και μία μικρή δόση (όσο ένα μπιζέλι) για το πρόσωπο.

 

Δείτε τη φωτογραφία

 

photo