13-11-2015
Βίντεο: Δείτε βήμα-βήμα πώς θα κάνετε τα χείλη σας ombre

photo

Είναι η νέα τάση στο μακιγιάζ των χειλιών και αναμένεται να κυριαρχήσει στις εμφανίσεις του χειμώνα.  Τα ombre lips μπορούν να γίνουν εύκολα και γρήγορα, ακολουθώντας τα σωστά βήματα.

Μετά την τάση ombre στα μαλλιά, η οποία μισήθηκε και αγαπήθηκε παράφορα, ήρθε η ίδια τάση και στα χείλη. Έχοντας κάνει την εμφάνισή τους από το καλοκαίρι και έχοντας κυριαρχήσει στις πασαρέλες της νέας σεζόν, τα ombre lips θα αποτελέσουν «must» και στο μακιγιάζ κατά τους χειμερινούς μήνες.

Ο συνδυασμός δύο αποχρώσεων (σκούρα και ανοιχτή), δίνει όγκο στα χείλη και τρισδιάστατο αποτέλεσμα.  Τα χρώματα που μπορείτε να «παντρέψετε» για ένα σχετικά διακριτικό αποτέλεσμα είναι: το χρώμα του κρασιού με το βερικοκί, το κόκκινο με το ροζ, το πορτοκαλί με το σκούρο ροζ και το πολύ σκούρο κόκκινο με το κόκκινο. Αν είστε πιο τολμηρές μπορείτε να κάνετε και συνδυασμούς με μεγαλύτερη αντίθεση.

Στο παρακάτω βίντεο, η κορυφαία makeup artist, Kandee Johnson, δείχνει πώς θα πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα. Θα χρειαστείτε: 1 ματ κόκκινο κραγιόν,  ένα κόκκινο μολύβι χειλιών και ένα ματ ροζ κραγιόν.

Δείτε το βίντεο