18-11-2015
Κυκλοφόρησε βερνίκι νυχιών σε σπρέι!!! (βίντεο)

photo

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε! Τόσο εύκολο και γρήγορο μπορεί να γίνει το μανικιούρ σας από εδώ και στο εξής. Ναι, και στο αριστερό!

Για όσες δεν έχουν χρόνο, χρήμα ή απλώς είναι αδέξιες στο βάψιμο των νυχιών, ένα νέο προϊόν ήρθε να τους λύσει τα χέρια. Το βρετανικό nail brand, Nails Inc και η διάσημη fashionista Alexa Chung, παρουσίασαν πριν λίγες μέρες το Spray Can Nail Polish, το θαυματουργό βερνίκι σε μορφή σπρέι, που μπορεί να προσφέρει το πιο γρήγορο μανικιούρ στον κόσμο.

Η χρήση του είναι εντελώς απλή: Αρχικά εφαρμόζουμε μία βάση (base coat), όπως θα κάναμε και με οποιοδήποτε άλλο βερνίκι. Στη συνέχεια, ψεκάζουμε το βερνίκι ομοιόμορφα πάνω στα νύχια μας, χωρίς να ανησυχούμε μη λερώσουμε τα δάχτυλά μας. Μόλις στεγνώσει, πλένουμε τα χέρια μας με χλιαρό νερό και σαπούνι, έτσι ώστε να φύγει το χρώμα από οποιοδήποτε άλλο σημείο εκτός των νυχιών. Για καλύτερο αποτέλεσμα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και top coat.

Το Spray Can Nail Polish προς το παρόν κυκλοφορεί μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε δύο μόνο χρώματα (ασημί και ροζ). Ωστόσο, μπορείτε να το βρείτε online εδώ.

Δείτε το βίντεο: