10-11-2015
Η AbbVie Running Team έτρεξε στον 33ο Μαραθώνιο της Αθήνας για τα παιδιά και τους νέους με αναπηρία

photo

Η ομάδα της βιοφαρμακευτικής εταιρείας AbbVie συμμετείχε στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με το σύνθημα «Let's Run Together to Transform People's Lives!», στηρίζοντας το έργο του Συνδέσμου Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους (Σ.Κ.Ε.Π.).

Περισσότεροι από 80 εργαζόμενοι και φίλοι της AbbVie, με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας κ. Πασχάλη Αποστολίδη, έδωσαν το παρών σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός και έτρεξαν την Κυριακή 8 Νοεμβρίου σε όλες τις διαδρομές του Μαραθωνίου για καλό σκοπό. Για κάθε χιλιόμετρο ανά δρομέα της AbbVie Running Team, η AbbVie θα προσφέρει αντίστοιχη δωρεά προς τον Σ.Κ.Ε.Π., συνδράμοντας στο σημαντικό έργο που πραγματοποιεί ο οργανισμός για την άρση των προκαταλήψεων σχετικά με την αναπηρία, καθώς και την ενσωμάτωση των νέων με αναπηρία στην καθημερινότητα.

Μέχρι σήμερα, οι δρομείς της AbbVie Running Team έχουν συμμετάσχει σε 13 αγώνες δρόμου και έχουν τρέξει περισσότερα από 3000 χιλιόμετρα, ενισχύοντας με την προσπάθειά τους Συλλόγους Ασθενών, ΜΚΟ αλλά και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, όπως ο Παιδικός Αντιρρευματικός Αγώνας, ο Σύλλογος Επιστημονικής Υποστήριξης Γονέων Πρόωρων Βρεφών «ΗΛΙΤΟΜΗΝΟΝ», το Σικιαρίδειο ίδρυμα, ο Σύλλογος Ασθενών με νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αττικής και η Ομάδα Αιγαίου.