14-03-2018
Το λάθος στο μακιγιάζ που προσθέτει χρόνια

photo

Η ηλικία αλλάζει και μαζί με αυτήν αλλάζει και το μακιγιάζ σας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα σας με το... κιλό για να καλύψετε τα σημάδια του χρόνου. Αντιθέτως, αυτό είναι το βασικότερο λάθος σας.

Είναι αναπόφευκτο! Με την πάροδο του χρόνου το δέρμα μεταβάλλεται και εμφανίζει «σημάδια» που μαρτυρούν την ηλικία μας. Το μακιγιάζ είναι ένα από τα πολλά μέσα που έχουν σήμερα στη διάθεσή τους οι γυναίκες για να τα καλύψουν. Αρκεί να είναι το κατάλληλο. Γιατί συχνά υποπίπτουν σε σφάλματα που τις οδηγούν στα αντίθετα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με την celebrity makeup artist Monika Blunder, το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι γυναίκες είναι να χρησιμοποιούν μεγάλες ποσότητες προϊόντων που προσφέρουν κάλυψη και κυρίως πούδρας.

Η αντίληψη ότι η περισσότερη πούδρα κρύβει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές καλύτερα, είναι λανθασμένη. Συχνά τις καθιστά πιο έντονες, λόγω του ότι αυτά τα προϊόντα μπορεί να κάνουν το δέρμα να φαίνεται στεγνό. Επιπλέον, η πούδρα τείνει να εγκαθίσταται στις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, πράγμα που εφιστά την προσοχή σε αυτές.

Αν έχετε αρχίσει να βλέπετε τα πρώτα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπό σας, η Blunder συμβουλεύει ότι ο καλύτερος τρόπος για να τα κρύψετε είναι να αποφύγετε την υπερβολική χρήση οποιασδήποτε πούδρας, ιδιαίτερα κάτω από τα μάτια. Αντ' αυτού, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια κρεμώδη βάση ή μια ελαφριά πούδρα που δίνει φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς να εγκαθίσταται εκεί που δεν πρέπει.

ARTISTRY EXACT FIΤ Perfecting Loose Powder

Ελαχιστοποιεί τις ατέλειες, χωρίς να συσσωρεύεται στις λεπτές ρυτίδες, βελτιώνει την εφαρμογή του μέικαπ, ελέγχει τη γυαλάδα, για φυσική ματ εμφάνιση και παρέχει διάφανη κάλυψη, Amway