29-01-2016
2-17/02: Δωρεάν ψυχο-εκπαιδευτικά σεμινάρια για γονείς

photo

Το Συμβουλευτικό Κέντρο της Ένωσης «Μαζί για το παιδί» διοργανώνει δύο δωρεάν ψυχο-εκπαιδευτικά σεμινάρια για μητέρες/γονείς, με θέματα το  «Παιδί και Νέες Τεχνολογίες» και το «Παιδί και Διαζύγιο-Ανακοίνωση και τρόποι προσαρμογής στη νέα πραγματικότητα».

Συγκεκριμένα:

1) «Παιδί και Νέες Τεχνολογίες» την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, 18.00-20.00

Η τεχνολογία είναι πλέον κομμάτι της καθημερινότητας, τόσο για τους γονείς, όσο και για τα παιδιά. Η τηλεόραση, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τα tablet και τα κινητά έχουν μπεί για τα καλά στη ζωή όλων μας. Ο τρόπος με τον οποίο τα χρησιμοποιούμε, και αντίστοιχα ο τρόπος με τον οποίο τα εισάγουμε στη ζωή των παιδιών είναι αυτός που θα καθορίσει αν η χρήση τους θα έχει οφέλη ή αρνητικές συνέπειες.

2) «Παιδί και Διαζύγιο-Ανακοίνωση και τρόποι προσαρμογής στη νέα πραγματικότητα», την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016, 18.00-20.00

Όταν ένα ζευγάρι αποφασίζει να χωρίσει, σίγουρα δεν είναι μια απόφαση που παίρνει εύκολα και ανώδυνα. Αν το ζευγάρι έχει και παιδιά, οι παράμετροι γίνονται ακόμα περισσότερες και πιο πολύπλοκες. Τις περισσότερες φορές, αυτό που απασχολεί τους γονείς είναι το πώς θα το εξηγήσουν στο παιδί, αλλά και πώς θα το βοηθήσουν να προσαρμοστεί στη νέα καθημερινή ρουτίνα όπου οι γονείς του δεν είναι πια ζευγάρι.

Χώρος Διεξαγωγής:

Κέντρο Αλληλεγγύης Αθήνας, Δομοκού 2 και Φιλαδελφείας, (έναντι Μετρό Στ. Λαρίσης)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Δηλώστε Συμμετοχή ΕΔΩ

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, παρακαλείσθε να ενημερώσετε για την παρουσία σας.

Πληροφορίες στην τηλεφωνική γραμμή 115 25 και στο email: 11525@mazigiatopaidi.gr