03-02-2016
«Χέρια που μιλούν» κατά του καρκίνου

photo

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου 2016, οι Γυναίκες στην Ογκολογία (W4O-Hellas) θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Χέρια που Μιλούν - Talking Hands Campaign»

Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, στο ξενοδοχείο Χίλτον στην Αθήνα, οι «Γυναίκες στην Ογκολογία» συζητούν για τη σημασία και το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου και ενημερώνουν για το νέο πρόγραμμα υποστήριξης για το Μεταστατικό Καρκίνο του Μαστού, το οποίο έχει βραβευτεί από την Παγκόσμια Οργάνωση για τον Έλεγχο του Καρκίνου (UICC).

Επίσης, συμμετέχουν στη μεγάλη παγκόσμια εκστρατεία «Talking Hands - Χέρια που Μιλούν», και με σύνθημα «Μπορούμε-Μπορώ, We Can - I Can», με στόχο να διαδώσουν το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να πολεμήσουμε τον καρκίνο.

Πρόσκληση από τις «Γυναίκες στην Ογκολογία»

Ελάτε να στείλουμε μαζί ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης, κοινωνικής προσφοράς, διαφορετικής δράσης!

Σας περιμένουμε στο τραπέζι των «Γυναικών στην Ογκολογία», για να ενώσουμε πολλά «Χέρια που Μιλούν» (Talking Hands), να γράψουμε στην παλάμη μας το σύνθημα We Can - I Can (Μπορούμε - Μπορώ), να τραβήξουμε φωτογραφίες, και με τα hashtags #WeCanICan #WorldCancerDay #TalkingHands #w4o_Hellas να τις αναρτήσουμε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και να ενωθούμε με όλα τα άλλα «Χέρια που Μιλούν» απ' όλο τον κόσμο!

Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, από τις 16:30 έως τις 20.00, στο Χίλτον, θα υπάρχουν μέλη συλλόγων ασθενών και συνεργάτες των W4O-Hellas για να σας βοηθήσουν να γράψετε τα μηνύματα και να αναρτήσετε τις φωτογραφίες σας, για να στείλουμε το δικό μας ηχηρό μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου.

Τη διαδικασία αυτήν μπορείτε να την κάνετε και μόνοι σας, από το σπίτι σας. Αν θέλετε έχετε, επίσης, τη δυνατότητα να προσθέσετε το δικό σας μήνυμα, τι είναι αυτό που είστε εσείς σε θέση να κάνετε στην μάχη κατά του καρκίνου.

Μπορείτε να αφιερώσετε την φωτογραφία σε ένα δικό σας πρόσωπο και αν θέλετε να την δημοσιεύσετε στην σελίδα μας στο Facebook www.facebook.com/womeninoncology/. Θα χαρούμε η σελίδα μας να γεμίσει με δικές σας φωτογραφίες και μηνύματα.

Οι W4O-Hellas φέρνουν μαζί τις γυναίκες γιατρούς με τις γυναίκες ασθενείς και τις οικογένειές τους, δημιουργώντας ένα πρωτοπόρο δυναμικό δίκτυο υποστήριξης, ενημέρωσης και ουσιαστικής κοινωνικής προσφοράς με επίκεντρο τη γυναίκα ασθενή με καρκίνο στη χώρα μας.

Για παραδείγματα επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.w4ohellas.org, http://www.uicc.org/ ή τις σελίδες μας στο Facebook www.facebook.com/womeninoncology/, https://www.facebook.com/uicc.org/. Οι φωτογραφίες σας θα εμφανιστούν όλες στην ιστοσελίδα http://www.worldcancerday.org/