08-05-2018
Πρωινό beaute για... τεμπέλες

photo

Δεν υπάρχει λόγος να ξυπνήσετε από τα χαράματα για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Ακολουθώντας ορισμένα «έξυπνα» τιπς, μπορείτε να πάτε στη δουλειά σας περιποιημένη, βάζοντας το ξυπνητήρι ακόμα και μία ώρα αργότερα.

Εάν είστε λάτρης του ύπνου και εξαντλείτε κάθε περιθώριο πριν σηκωθείτε από το κρεβάτι, δεν χρειάζεται να πηγαίνετε στην εργασία σας όπως θα πηγαίνατε και στο περίπτερο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσης.

Οργανωθείτε

Για τα πάντα στη ζωή απαιτείται οργάνωση. Έτσι, το πρώτο βήμα για να καταφέρετε να ετοιμάζεστε γρήγορα κάθε πρωί είναι να οργανωθείτε. Ετοιμάστε τα ρούχα σας και τα προϊόντα, που θα χρησιμοποιήσετε για το μακιγιάζ σας, από το προηγούμενο βράδυ. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε το χρονοβόρο ψάξιμο και θα κερδίσετε πολύτιμο χρόνο.

Βάλτε κραγιόν (τελεία)

Φορέστε ένα έντονο κραγιόν, που ταιριάζει στα χείλη σας και αφήστε τα να κάνουν τη διαφορά. Δεν θα χρειαστείτε τίποτα παραπάνω. Εμπιστευτείτε χρώματα, όπως το ανοιχτό ροζ ή το κόκκινο. Για να απογειώσετε την εμφάνισή σας φορέστε και λίγη μάσκαρα και είστε έτοιμη!

Εκμεταλλευτείτε τα προϊόντα «2σε 1»

Αντί να χρησιμοποιήσετε πολλά διαφορετικά προϊόντα για το μακιγιάζ σας, μπορείτε να εμπιστευτείτε τα προϊόντα διπλης χρήσης. Για παράδειγμα, κυκλοφορούν στο εμπόριο, κραγιόν που μπορουν να χρησιμοποιηθούν και ως ρουζ. Ακόμη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια κρέμα ΒΒ ή CC, οι οποίες προσφέρουν και την απαραίτητη ενυδάτωση, αλλά και κάλυψη. Αυτά τα προϊόντα, θα επιταχύνουν σίγουρα την διαδικασία.

Χρησιμοποιήστε ξηρό σαμπουάν

Εάν δεν έχετε αρκετό χρόνο για να λούζετε και να στεγνώνετε τα μαλλιά σας, μην το κάνετε. Μπορείτε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε ένα ξηρό σαμπουάν, σε περίπτωση ανάγκης. Τοποθετήστε το στις ρίζες των μαλλιών σας, ανακατέψτε και σε λίγο θα έχει απορροφήσει κάθε ίχνος λιπαρότητας.

Κάντε πράγματα παράλληλα

Ο καλύτερος τρόπος να εξοικονομήσετε χρόνο είναι το γνωστό «multi-tasking». Κάντε παραπάνω από ένα πράγματα παράλληλα. Για παράδειγμα, μπορείτε να ξυρίσετε τα πόδια σας όση ώρα περιμένετε να απορροφηθεί η κρέμα μαλλιών. Σκεφτείτε δημιουργικά και θα καταφέρετε να μειώσετε το χρόνο της προετοιμασίας σας εντυπωσιακά.

Ακολουθήστε την «πεπατημένη»

Σκεφτείτε πιο look από τα δοκιμασμένα μπορείτε να προσεγγίσετε πιο εύκολα, αναδεικνύοντας παράλληλα τα προσόντα σας και μην ξεχνάτε να είστε ο εαυτός σας. Μπορεί να είδατε στο δρόμο κάτι που σας άρεσε, όμως αυτό δε σημαίνειότι ότι θα πετύχει και σ' εσάς. Σε γενικές γραμμές, όταν ο χρόνος σας πιέζει, ακολουθήστε την «πεπατημένη» και αφήστε τους πειραματισμούς, για το Σαββατοκύριακο.