13-02-2016
19/02: Επίσημη έναρξη ηλεκτρονικής πλατφόρμας: «SUPPORT4ALL: στήριξη για όλους»

photo

Στην πρώτη παρουσίαση της καινοτόμου ηλεκτρονικής πλατφόρμας «SUPPORT4ALL: στήριξη για όλους», σας προσκαλεί ο Σύλλογος Ασθενών Ήπατος Ελλάδος «Προμηθέας», με τη στήριξη του «αλληλεγγύη-SolidarityNow

Η πλατφόρμα «SUPPORT4ALL: στήριξη για όλους» έχει ως στόχο να αποτελέσει ένα εργαλείο συνεργασίας και αλληλεγγύης για όλους τους φορείς και τους οργανισμούς ώστε να προσφέρουν όλοι μαζί αποτελεσματικότερα υπηρεσίες σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Πιο αναλυτικά, η ηλεκτρονική πλατφόρμα υλοποιείται από το ΣΑΗΕ «Προμηθέας» με την υποστήριξη του «αλληλεγγύη-SolidarityNow» και είναι ένας διαδραστικός χάρτης 22 μεγάλων πόλεων της Ελλάδας με διττό χαρακτήρα: α. παρουσιάζονται όλες οι κοινωνικές δομές που προσφέρουν δωρεάν και χωρίς διακρίσεις σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες και, β. εμφανίζονται καθημερινά οι έκτακτες εκδηλώσεις και δράσεις των οργανώσεων. Η πλατφόρμα θα αποτελείται από το χάρτη της Ελλάδας και από μηχανές αναζήτησης υπηρεσιών με βάση διαφορετικά κριτήρια.

Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στις 19 Φεβρουαρίου 2016, ώρα 16:00, στο Κέντρο Αλληλεγγύης Αθήνας  (συμβολή των οδών Δομοκού, Φιλαδελφείας και Σάμου έναντι Σταθμού Λαρίσης, 2ος όροφος).

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδήλωση μπορείτε να ανατρέξετε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.eventbrite.com/e/support4all-tickets-21550555291.