24-02-2016
Ανάκληση προϊόντων MARS και SNICKERS

photo

Στο πλαίσιο της μαζικής ανάκλησης προϊόντων της σε 55 χώρες, εξαιτίας του εντοπισμού κομματιού πλαστικού σε προϊόν του ομίλου, η Mars ανακαλεί προϊόντα της και στην Ελλάδα.

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) ενημερώθηκε από την εταιρεία «MARS HELLAS»,  για την προληπτική ανάκληση συγκεκριμένων παρτίδων των προϊόντων MARS και SNICKERS που έχουν παραχθεί στην Ολλανδία από την Mars Nederland B.V. κι έχουν διακινηθεί στη χώρα μας από την εν λόγω εταιρεία. Η ανάκληση πραγματοποιείται ύστερα από εντοπισμό ξένου σώματος (πλαστική ύλη) σε ένα από τα προϊόντα. Ειδικότερα, πρόκειται για τις εξής παρτίδες των κατωτέρω προϊόντων:

photo

Η εταιρεία «MARS HELLAS» έχει ήδη ενημερώσει το καταναλωτικό κοινό με την έκδοση σχετικού δελτίου τύπου και έχει ξεκινήσει την ανάκληση των ανωτέρω προϊόντων, ενώ από πλευράς ΕΦΕΤ βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Επιπλέον, καλούνται οι επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου που διαθέτουν τις ανωτέρω παρτίδες προϊόντων στους καταναλωτές για την άμεση απομάκρυνσή τους. Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές, που έχουν στην κατοχή τους προϊόντα των ανωτέρω παρτίδων, να μην τα καταναλώσουν.