26-02-2016
29/02-4/03: Δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις για ανασφάλιστους

photo

Προληπτικές καρδιολογικές εξετάσεις για ανασφάλιστους και απόρους θα πραγματοποιήσουν εντελώς δωρεάν εθελοντές καρδιολόγοι-μέλη της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας (ΕΚΕ).

Σε δωρεάν καρδιολογικό έλεγχο θα έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν οι άποροι και ανασφάλιστοι πολίτες της Αθηνας, Οι εξετάσεις θα γίνουν την εβδομάδα 29 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου 2016, από τις 9 έως τις 12 το πρωί,  στα Δημοτικά Ιατρεία (Σόλωνος 78) του Δήμου Αθηναίω, κατόπιν ραντεβού.
Η πρωτοβουλία αυτή της ΕΚΕ υλοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και ως συνέχεια της κοινής προσπάθειας των δύο φορέων για την προαγωγή και πρόληψη της υγείας των πολιτών, καθώς και για τη μείωση της θνητότητας από τα καρδιοαγγειακά νοσήματα.

«Είναι σημαντικό το γεγονός ότι συνεχίζεται η συνεργασία της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας με τον Δήμο Αθηναίων σε μια διαρκή προσπάθεια κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΚΕ κ. Στέφανος Φούσας. 

Και συνέχισε: «Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες -είτε αυτόνομα είτε σε συνεργασία με διαφόρους φορείς- τόσο στην Αττική τόσο και στην περιφέρεια, για την προστασία της ανθρώπινης υγείας».

Για ραντεβού μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό αριθμό 210-3626.587.