29-02-2016
21/03: Δωρεάν σεμινάριο με τίτλο: «Άγχος εξετάσεων... Πώς μπορούν οι γονείς να βοηθήσουν;»

photo

Το Συμβουλευτικό Κέντρο του «Μαζί για το Παιδί» διοργανώνει δωρεάν ψυχο-εκπαιδευτικό σεμινάριο για γονείς, που θέλουν να βοηθήσουν τόσο τα παιδιά τους, όσο και τον εαυτό τους κατά την, αν μη τι άλλο, πιεστική περίοδο των εξετάσεων.

Αρκετή πίεση και άγχος, τόσο για τους εφήβους όσο και για το οικογενειακό τους περιβάλλον συνοδεύουν την περίοδο των εξετάσεων. Η προετοιμασία, το φορτωμένο πρόγραμμα, ο ανταγωνισμός και οι πιθανές προσδοκίες του περιβάλλοντος, καθώς και το ίδιο το σύστημα των εξετάσεων, είναι μερικοί από τους παράγοντες που προκαλούν άγχος στους μαθητές και κατά συνέπεια στην οικογένεια τους.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γονέων, η κατανόηση των επιπτώσεων του άγχους και η στήριξη τους στο γονεϊκό τους ρόλο, ώστε να βοηθήσουν τους εφήβους να διαχειριστούν πιο λειτουργικά τα συναισθήματα αυτής της περιόδου.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 και ώρα 18:00-20:00, στο Κέντρο Αλληλεγγύης Αθήνας, Δομοκού 2 & Φιλαδελφείας (έναντι Μετρό Στ. Λαρίσης).

Είσοδος Ελεύθερη. Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ

Πληροφορίες:
Στην τηλεφωνική γραμμή 115 25 & στο email: 11525@mazigiatopaidi.gr