03-05-2017
Τοπικό πάχος: Ο μόνιμος εχθρός της γυναικείας σιλουέτας! Πώς θα τον εξαλείψουμε

photo

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η αποκάλυψη του σώματος με μαγιό μοιάζει να φοβίζει αρκετές γυναίκες που δεν πρόλαβαν να χάσουν τα περιττά κιλά. Φτάνει όμως, μόνο η δίαιτα για να αποκτήσουμε και πάλι την καλλίγραμμη σιλουέτα μας;

Πολλές φορές, το τοπικό πάχος χαλάει τη συνολική εικόνα του σώματος, άσχετα με το αν υπάρχουν ή όχι περιττά κιλά. Η μάχη με το τοπικό πάχος είναι κατά γενική ομολογία άνιση. Όσο κι αν προσπαθούμε να το καταπολεμήσουμε με σωστή διατροφή και άσκηση, εκείνο αντιστέκεται πεισματικά, διαταράσσοντας την αρμονία στις καμπύλες του σώματός μας αλλά και την ψυχολογία μας. Η σκέψη της επεμβατικής λιποαναρρόφησης ως λύση μας τρομάζει.

 

Κρυολιπόλυση: ο σύμμαχος μας κατά του τοπικού πάχους

Η κρυολιπόλυση είναι μία σύγχρονη τεχνική για την επιλεκτική στόχευση και την εξάλειψη των λιποκυττάρων, όπως μας εξηγεί ο Dr. Χριστόφορος Τζερμιάς, Δερματολόγος. Το CoolSculpting, το αυθεντικό μηχάνημα κρυολιπόλυσης βάζει τέλος στο τοπικό πάχος χωρίς επέμβαση, χωρίς πόνο, χωρίς χάσιμο χρόνου και με μόνιμο αποτέλεσμα.

 

7 λόγοι για να επιλέξουμε την Κρυολιπόλυση-CoolSculpting

1.      Μη-επεμβατική θεραπεία. Η προηγμένη τεχνολογία του CoolSculpting του επιτρέπει να στοχεύει στα λιποκύτταρα που υπάρχουν κάτω από το δέρμα, και με απόλυτα ακριβή και ελεγχόμενο τρόπο να τα ψύχει. Με τον τρόπο αυτόν, αλλάζει τη μορφολογία τους και διεγείρει τη φυσική αποβολή τους από τον οργανισμό δια της λεμφικής οδού. Μέσα στους επόμενους μήνες, το στρώμα λίπους στη θεραπευμένη περιοχή μειώνεται σταδιακά. Η θεραπεία δεν αφήνει ουλές ή σημάδια.

2.      Χωρίς πόνο και χάσιμο χρόνου. Η θεραπεία είναι ανώδυνη. Η αίσθηση ψύχους είναι αντιληπτή μονάχα τα πρώτα λεπτά, καθώς πολύ γρήγορα το δέρμα μουδιάζει τοπικά και δεν υπάρχει περαιτέρω ενόχληση. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, μπορείτε να διαβάσετε την εφημερίδα σας, να εργαστείτε στο λάπτοπ σας ή απλά να χαλαρώσετε και να αποκοιμηθείτε. Αμέσως μετά, μπορείτε να επιστρέψετε, χωρίς περιορισμό, στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

3.      Μόνο μία συνεδρία. Μέσα σε μία ώρα, μπορείτε να καταπολεμήσετε τα λιποκύτταρα που ευθύνονται για το τοπικό πάχος, διεγείροντας την αποβολή τους από τον οργανισμό σε ποσοστό 25%.

4.      Μόνιμο αποτέλεσμα. Τα λιποκύτταρα που αποβάλλονται από τον οργανισμό, δεν αναγεννιούνται. Έτσι, ακόμα κι αν πάρουμε βάρος μελλοντικά, αυτό θα κατανεμηθεί ομοιόμορφα στο σώμα και δεν θα ξανασυσσωρευθεί στις θεραπευμένες περιοχές.

5.      Κατάλληλο για πολλές περιοχές. Με το CoolSculpting μπορεί να αντιμετωπιστεί το τοπικό πάχος στα μπράτσα, την κοιλιά, τα ψωμάκια, τους μηρούς, τα γόνατα, αλλά και κάτω από το πηγούνι (διπλοσάγονο). Είναι η μοναδική συσκευή κρυολιπόλυσης που συνοδεύεται από έξι διαφορετικές κεφαλές, έτσι ώστε να εφαρμόζεται η κατάλληλη κεφαλή ανά περιοχή σώματος και να επιτυγχάνεται το βέλτιστο αποτέλεσμα.

6.      Ασφαλής διαδικασία. Το CoolSculpting είναι η αυθεντική και μοναδική συσκευή κρυολιπόλυσης που φέρει την έγκριση του αυστηρού Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). Είναι η μοναδική συσκευή που εγγυάται αποτελέσματα με μία μόνο συνεδρία και η μοναδική που διαθέτει το σύστημα ελεγχόμενης ψύξης Freeze Detect, δηλαδή ειδικούς αισθητήρες που παρακολουθούν τη θερμοκρασία του δέρματος καθ' όλη τη διάρκεια της θεραπείας για την ασφάλειά του.

7.      Προσιτό κόστος. Το κόστος της θεραπείας CoolSculpting είναι προσιτό. Είναι μία θεραπεία που συμφέρει σε σχέση με τα έξοδα μιας επεμβατικής λιποαναρρόφησης (κλινική, χειρουργός, αναισθησιολόγος, κ.α.), αλλά και σε σχέση με άλλες μη-επεμβατικές θεραπείες που απαιτούν πολλές συνεδρίες ή επαναλαμβανόμενους κύκλους συντήρησης του αποτελέσματος. Γνωρίζοντας ότι σε αρκετές περιπτώσεις είναι παραπάνω από ένα τα σημεία τοπικού πάχους που επιθυμεί μία γυναίκα να εξαλείψει, το σύνολο της τιμής προσαρμόζεται έτσι ώστε να μπορέσει να αποκτήσει το σώμα που της αξίζει.

 

Με τη βοήθεια της αισθητικής ιατρικής προλαβαίνουμε να βοηθήσουμε το σώμα μας να ξαναβρεί τη χαμένη του γραμμή και να βγούμε χωρίς άγχος στις παραλίες.